Pokličite nas: 031 672 606 | Pišite nam:

SKRIVNOST LEBDENJA

 

Vsakdo ki pravi, da pozna skrivnost pravilnega lebdenja, verjetno laže ali pa nima pojma, o čem govori.

Lebdenje je objektivna izkušnja, ki jo vsakdo doživi drugače. Ni pravega ali napačnega načina lebdenja.

Vsakdo, ki ima lebdilno izkušnjo za sabo bo prišel do drugačnega zaključka glede pravilnega lebdenja.

Pri lebdenju ni pravila kako lebdeti, pomagajo pa nasveti izkušenih lebdilcev.

Prepustite se umu

Največja napaka lebdilcev, ki prvič prihajajo na lebdenje so prevelika ali celo nerealna pričakovanja.

Nesmiselno si je ustvarjati mnenje o lebdenju na osnovi izkušnje, ki vam jo je zaupal prijatelj, saj je lahko za vas pot do odprave stresa popolnoma drugačna. Ne trudite se slediti strategiji nekoga, ki vam je opisal pozitivno izkušnjo.

Prepustite se in opazujte svoj um kaj počne in kaj mu ustreza.  Namen lebdenja je od lebdilca do lebdilca drugačen. Nekdo prihaja na lebdenje zaradi kontrole kostno-mišične bolečine, drugi pa iščejo popolno globoko meditacijo.

Namenov lebdenja je neskončno, razumeti moramo, da naše telo in um med lebdenjem izkoristita to kar potrebujeta. Ker se potrebe našega telesa in uma spreminjajo iz dneva v dan je lahko  vsaka naslednja izkušnja drugačna.

Sprejmite izziv

Lebdenje je lahko odlična preizkušnja za vašo disciplino in potrpežljivost.

Mirovati med lebdenjem, ki traja 60 minut, ni enostavno. Večina lebdilcev ob prvi izkušnji težko preide v R.E.S.T. stanje ali popolnoma obmiruje.

Pričnite podobno kot z ostalimi vadbami. Za začetek si postavite cilj 30 minut, nato podaljšujte čas lebdenja za 5-10 minut na teden ali 14 dni.

Za najboljše rezultate ni potrebno lebdeti 2 uri na dan, začnite postopoma, da boste dosegli zastavljen cilj. Na tak način ne boste izgubili volje in poguma za lebdenje, možgani in telo pa se bodo počasi navadili na stanje, kateremu ste izpostavljeni med lebdenjem.

Zanimivo je, ko ugotovimo, kako težko je delati ničesar.

Vaja dela mojstra

Lahko se sliši čudno, a tudi za lebdenje boste potrebovali vajo, da bi postali mojster lebdenja.

Sami boste ugotovili in razvili tehniko lebdenja, ki bo za vas optimalna in vam bo prinašala največ koristi. Kakor smo že omenili ne obstaja pravilno in nepravilno lebdenje, saj je vsak posameznik unikaten kakor tudi njegova tehnika lebdenja.

Vendar pa morate v proces lebdenja imeti določeno stopnjo prepričanja in zavzetosti.

Stvari kot so lebdenje na prazen želodec, izogibanje kofeinu pred lebdenjem in dobra hidracija pripomorejo k kvaliteti lebdenja, vendar nimajo velikega vpliva, če vaša miselnost ni na pravem mestu. Preden se odločite za lebdenje morate razumeti, da bo trajalo nekaj časa preden boste obvladali lebdenje in bodo prišli rezultati. Izkušnja vsakega posameznika je drugačna!

Če ste pripravljeni narediti prvi korak in ugotoviti kaj moč lebdenja lahko naredi za vas, nas obiščite in preizkusite lebdenje.

Veseli vas bomo!